Άρθρα
 
Home Είστε εδώ: Αρχική | Άρθρα
 
 
   
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ "ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ)"

Εδώ ζυμώνεται-ψήνεται:Ραδιοφωνικό σποτ

Άρθρα

Άρθρα

Σχετικά θέματα με τον άρτο και την παρασκευή του

Πρώτες Ύλες

 

Παραλαβή, Θερμοκρασία, Αποθήκευση

Η Διατροφική αξία του κουλουριού
Στη σύγχρονη κοινωνία η ευαισθητοποίηση του καταναλωτή σε θέματα υγιεινής διατροφής είναι υψηλή. Ο μοντέρνος τρόπος ζωής οδηγεί τον άνθρωπο…
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1 (18-2-2015)
18 Φεβ 2015  Συνέντευξη της Προέδρου του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης, κας Ελισάβετ Κουκουμέρια   Μια αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο Κοσμοράδιο 95,1…
ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ
 Πτώση τζίρου εώς και 50% έχουν καταγράψει από το 2009 οι 720 περίπου αμιγώς παραγωγικοί φούρνοι που λειτουργούν στο νομό…
Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού
Η 16η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ H Παγκόσμια Ημέρα ψωμιού έχει πλέον θεσπιστεί, καθιερωθεί και επισημοποιηθεί. Η 16η Οκτωβρίου είναι ημέρα τιμής του…
Απόσπασμα συνέντευξης  κας ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΟΥΚΟΥΜΕΡΙΑ, Προέδρου Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης , στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (αριθμ. Φύλλου 5700 Σάββατο 29-6-2013)  …
ΕΡΕΥΝΑ * Ανεβάζει τη διάθεση το άρωμα του ψωμιού *
Ανεβάζει τη διάθεση το άρωμα του ψωμιού.   Η ΜΥΡΩΔΙΑ του σχεδόν μας χαλαρώνει, «ανοίγοντας» ταυτοχρόνως στο νου εικόνες… ρετρό,…
Το κουλούρι Θεσσαλονίκης είναι ένα παραδοσιακό αγνό σνακ που κέρδισε την ονομασία προέλευσης του από την επιμονή των αρτοποιών Θεσσαλονίκης…

Copyright © 2010 Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης "Προφήτης Ηλίας"    Σχεδιασμός και φιλοξενία Ad Hoc

Top