Η Διατροφική αξία του κουλουριού
 
Home You are here: Αρχική | Άρθρα | Η Διατροφική αξία του κουλουριού
 
 
   
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ "ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ)"

Εδώ ζυμώνεται-ψήνεται:Ραδιοφωνικό σποτ

Η Διατροφική αξία του κουλουριού

Στη σύγχρονη κοινωνία η ευαισθητοποίηση του καταναλωτή σε θέματα υγιεινής διατροφής είναι υψηλή. Ο μοντέρνος τρόπος ζωής οδηγεί τον άνθρωπο στην αναζήτηση φυσικών διατροφικών αγαθών, με ταυτόχρονη επιστροφή στις παραδοσιακές γεύσεις. Στα πλαίσια αυτής της τάσης, αλλά και της αντικειμενικής άποψης ότι οι παραδοσιακές γεύσεις είναι οι πλέον αγνές, οι σύγχρονοι διαιτολόγοι προτείνουν και εντάσσουν το κουλούρι στην καθημερινή μας διατροφή.

 

Το κουλούρι Θεσσαλονίκης λοιπόν, εκτός του ότι είναι ένα από τα πλέον παραδοσιακά προϊόντα της πόλης μας, που ξυπνά τις πιο γλυκές μνήμες των παιδικών μας χρόνων είναι και μία από τις πιο υγιεινές πηγές υδατανθράκων κι ενέργειας, που συμβάλλουν σημαντικά στην κάλυψη των ημερήσιων αναγκών του ανθρώπου. Δίνει στον οργανισμό ενεργητικότητα και ζωντάνια για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της σύγχρονης έντονης καθημερινότητας. Μπορεί δε, να αποτελέσει μια ιδανική επιλογή πρωϊνού, ενδιαμέσου σνακ στη δουλειά ή το σχολείο και γενικότερα μια υγιεινή επιλογή πριν ή και μετά από δραστηριότητες που απαιτούν ενέργεια και αντοχή, και όχι μόνο.

Copyright © 2010 Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης "Προφήτης Ηλίας"    Σχεδιασμός και φιλοξενία Ad Hoc

Top