εδώ ζυμώνεται, εδώ ψήνεται !!!
 
Home You are here: Αρχική | Νέα | εδώ ζυμώνεται, εδώ ψήνεται !!!
 
 
   
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ "ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ)"

Εδώ ζυμώνεται-ψήνεται:Ραδιοφωνικό σποτ

εδώ ζυμώνεται, εδώ ψήνεται !!! Featured

 

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΦΡΕΣΚΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ

 

Το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή του προς τον τύπο και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πληροφορεί τους καταναλωτές για τα παρακάτω.

 

Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος και το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης έχουν προβεί στην έκδοση και κατοχύρωση ειδικού σήματος για την αναγνωρισιμότητα του ΦΟΥΡΝΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από πολλά παράπονα των καταναλωτών, που έχουν πέσει θύματα παραπλάνησης, αφού κατά την αγορά άρτου και αρτοπαρασκευασμάτων σε διάφορα καταστήματα, που πουλούν τα ανωτέρω προϊόντα, προέρχονται από κατεψυγμένη και προψημένη ζύμη.

 

Το ΣΗΜΑ αυτό έχει ήδη διατεθεί σε όλα τα νομίμως αρτοποιεία, στα οποία λαμβάνει χώρα εξ’ ολοκλήρου η παραγωγική διαδικασία αρτοποίησης (ζύμωμα, πλάσιμο, ωρίμανση, ψήσιμο, πώληση) αυθημερόν.

 

Με το ειδικό σήμα θα αναγνωρίζει πλέον ο καταναλωτής ότι από το συγκεκριμένο αρτοποιείο θα βρίσκει πάντα φρέσκο και ζεστό ψωμί και αρτοπαρασκευάσματα της αρεσκείας του.

 

Με το σήμα αυτό επιτυγχάνεται ένας σαφής διαχωρισμός του ΦΟΥΡΝΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ από πρατήρια, σούπερ μάρκετ, bake off και διάφορα άλλα καταστήματα πώλησης άρτου και αρτοπαρασκευασμάτων.

 

Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος και το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης ευχαριστούν το καταναλωτικό κοινό για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο «ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ» και υπόσχονται ότι θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του καταναλωτή παρέχοντας του φρέσκα και αγνά προϊόντα.

 

Image Gallery

{gallery}18{/gallery}

Copyright © 2010 Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης "Προφήτης Ηλίας"    Σχεδιασμός και φιλοξενία Ad Hoc

Top