ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 
Home You are here: Αρχική | Νέα | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 
 
   
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ "ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ)"

Εδώ ζυμώνεται-ψήνεται:Ραδιοφωνικό σποτ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στα πλαίσια του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση – ΕΣΠΑ 2007-2013» «άνοιξε» το πρόγραμμα «ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ», με το οποίο δίνεται η ευκαιρία σε νέους απόφοιτους ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, να αποκτήσουν την πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας, πραγματοποιώντας ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που προσφέρουν θέσεις εργασίας.

 

Η διάρκεια της μαθητείας θα είναι έξι (6) ώρες ημερησίως, για διάστημα έξι (6) μηνών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της μαθητείας τους οι νέοι Απόφοιτοι θα λαμβάνουν υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας και θα έχουν ασφαλιστική κάλυψη στο ΙΚΑ  από το Υπουργείο Παιδείας,  έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία επιβάρυνση για την επιχείρηση που υποδέχεται τον μαθητευόμενο απόφοιτο. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο σύστημα του προγράμματος επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.mathiteia4u.gov.gr  

Image Gallery

{gallery}18{/gallery}

Copyright © 2010 Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης "Προφήτης Ηλίας"    Σχεδιασμός και φιλοξενία Ad Hoc

Top