Μήνυμα Προέδρου
 
Home You are here: Αρχική | Το σωματείο | Γενικά | Μήνυμα Προέδρου
 
 
   
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ "ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ)"

Εδώ ζυμώνεται-ψήνεται:Ραδιοφωνικό σποτ

Μήνυμα Προέδρου

  

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης είναι από τα αρχαιότερα στην Ελλάδα. Η εκλογή μου ως πρόεδρος αποτελεί μια μεγάλη ευθύνη και μια μεγάλη πρόκληση για μένα, ειδικά σήμερα που η βιοτεχνική αρτοποιία δέχεται επιθέσεις και από την πολιτεία και από τους ανταγωνιστές της.

 

Η βιοτεχνική αρτοποιία είναι ένα ιστορικό βιβλίο του οποίου όλοι εμείς οι βιοτέχνες γεμίζουμε τις σελίδες του, με την δραστηριότητα μας, τις επιτυχίες ή αποτυχίες μας στην προώθηση των θεμάτων της, στο να την βοηθήσουμε να επιζήσει, να αναπτυχθεί και να παραδοθεί ζωντανή σ’ αυτούς που στο μέλλον θα μας διαδεχθούν.

 

Θέλω λοιπόν να ξέρετε όλοι, ότι το Σωματείο είναι η ασπίδα που μας προστατεύει από κάθε… κακό και για να είναι η ασπίδα αυτή δυνατή και γερή πρέπει όλοι μαζί να την κρατήσουμε, για να μας καλύπτει και όλους.

 

Το Σωματείο για να παραμείνει ζωντανό έχει την ανάγκη όλων μας, έχοντας ένα μόνο προσανατολισμό, τον «φούρνο της γειτονιάς» ο οποίος πρέπει να ζήσει και ΘΑ ΖΗΣΕΙ.

Είναι στο χέρι μας, επειδή το θέλουμε όλοι εμείς.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Σ.Α.Θ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΕΛΣΑ ΚΟΥΚΟΥΜΕΡΙΑ

 

 

  • Μήνυμα Προέδρου

       Αγαπητοί Συνάδελφοι,   Το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης είναι από τα αρχαιότερα στην Ελλάδα. Η εκλογή μου ως πρόεδρος αποτελεί…
    Read more...

Copyright © 2010 Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης "Προφήτης Ηλίας"    Σχεδιασμός και φιλοξενία Ad Hoc

Top