Ακολουθήστε μας:

Διεύθυνση:

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 31

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54624

Τηλέφωνο: 2310 277644

Fax: 2310 274770

E-mail: info@artos-sath.gr

Title Image
Το σωματείο μας

Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης είναι από τα αρχαιότερα στην Ελλάδα. Η εκλογή μου ως πρόεδρος αποτελεί μια μεγάλη ευθύνη και μια μεγάλη πρόκληση για μένα, ειδικά σήμερα που η βιοτεχνική αρτοποιία δέχεται επιθέσεις και από την πολιτεία και από τους ανταγωνιστές της.

Η βιοτεχνική αρτοποιία είναι ένα ιστορικό βιβλίο του οποίου όλοι εμείς οι βιοτέχνες γεμίζουμε τις σελίδες του, με την δραστηριότητα μας, τις επιτυχίες ή αποτυχίες μας στην προώθηση των θεμάτων της, στο να την βοηθήσουμε να επιζήσει, να αναπτυχθεί και να παραδοθεί ζωντανή σ’ αυτούς που στο μέλλον θα μας διαδεχθούν.

Θέλω λοιπόν να ξέρετε όλοι, ότι το Σωματείο είναι η ασπίδα που μας προστατεύει από κάθε… κακό και για να είναι η ασπίδα αυτή δυνατή και γερή πρέπει όλοι μαζί να την κρατήσουμε, για να μας καλύπτει όλους.

Το Σωματείο για να παραμείνει ζωντανό έχει την ανάγκη όλων μας, έχοντας ένα μόνο προσανατολισμό, τον «φούρνο της γειτονιάς» ο οποίος πρέπει να ζήσει και ΘΑ ΖΗΣΕΙ.

Είναι στο χέρι μας, επειδή το θέλουμε όλοι εμείς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Σ.Α.Θ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛΣΑ ΚΟΥΚΟΥΜΕΡΙΑ

m
m
m
b
Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης
Ο Προφήτης Ηλίας

Το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης μετράει 150 χρόνια παρουσίας.

Ιδρύθηκε από την ανάγκη των αρτοποιών για επίλυση των προβλημάτων τους, αλλά η ύπαρξη του επιβεβαιώνει και την απαραίτητη προϋπόθεση της ενότητας, της συσπείρωσης και της αλληλεγγύης μεταξύ των αρτοποιών έτσι ώστε να αποτελέσουν μια οντότητα η οποία βοήθησε και συνεχίζει να βοηθάει, στην κατοχύρωση της επαγγελματικής θέσης στο οικονομικό γίγνεσθαι της κάθε εποχής.

Σκοπός και στόχος του σωματείου παραμένει η προώθηση του βιοτεχνικού ψωμιού και η σαφής διαφορά του φρέσκου ψωμιού έναντι των υπολοίπων. Οι συνέργειες με φορείς της πόλης για την ανάδειξη του ελληνικού παραδοσιακού φούρνου και των προϊόντων του. Κοινωνικές δράσεις με επίκεντρο ομάδες πληθυσμού, που έχουν προβλήματα σίτισης.

b
Μάθετε περισσότερα για τις εκδηλώσεις και για τις εκθέσεις στις οποίες συμμετέχουμε