Ακολουθήστε μας:

Διεύθυνση:

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 31

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54624

Τηλέφωνο: 2310 277644

Fax: 2310 274770

E-mail: info@artos-sath.gr

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ “ΛΑΜΨΗΣ”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης κατά τη συνεδρίαση  στις 19-1-2012, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του κ. Παπαδόπουλου Νεόφυτου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία του Σωματείου.

Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ήταν και η απόφαση της έγκρισης  ενός ποσού για όποιον τύχαινε το «φλουρί», το οποίο θα δινόταν σε κάποιο ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Το νόμισμα κέρδισε η Ταμίας του Σωματείου κα Υφαντίδου Αναστασία.

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012  μία επιτροπή  των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούμενη από την Γ. Γραμματέα κα Ελισάβετ Κουκουμέρια, την Ταμία κα Υφαντίδου Αναστασία και την Υπεύθυνη Αιμοδοσίας κα Σαββίδου Μαρία  επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου «ΛΑΜΨΗ» (Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων παιδιών πασχόντων από κακοήθη νοσήματα Βορ.Ελλάδος) και παρέδωσε την επιταγή.

Το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης θέλοντας να ενισχύσει και να βοηθήσει την προσπάθεια των γονέων των παιδιών που νοσούν ή νόσησαν από νεοπλασματική ασθένεια, θα είναι αρωγός σε μελλοντικές ενέργειες και εκδηλώσεις του Συλλόγου, έχοντας την πεποίθηση και την σιγουριά ότι θα τύχει της ίδιας ανταπόκρισης, από όλα τα μέλη του Σωματείου του.