Ακολουθήστε μας:

Διεύθυνση:

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 31

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54624

Τηλέφωνο: 2310 277644

Fax: 2310 274770

E-mail: info@artos-sath.gr

Καρυδόψωμο / φουντούκι & σταφίδες

Υλικά

Αλεύρι μαλακό. 0,450
Αλεύρι σίκαλης 0,450
Μαγιά.                 0,060
Αλάτι.                   0,020
Νερό. +_.             0,650

 

Σύνολο ζύμης 1.650
Καρύδι.            0,200

2 κ.σ. Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζύμωμα 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα
6/10 λεπτά στην 2η ταχύτητα

Θερμοκρασία ζύμης 27/28ο C
Χρόνος ανάπαυσης 30 με 40 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 250ο C με μείωση στους 200ο C
Χρόνος ψησίματος 45 λεπτά

Η συνταγή για το φουντουκόψωμο με σταφίδες, είναι ακριβώς η ίδια μόνο που αντί για καρύδι βάζουμε 100 γραμμάρια φουντούκια και 100 γραμμάρια σταφίδες μαύρες.